Svečani ispraćaj i dodjele priznanja našim penzionerima za 2019., 2020., 2021. i 2022. godinu (Restoran “Rudar” 18.mart 2023.)

Uvijek su nam govorili da ne učimo samo za školu već najprije za sam život. Poziv, koji u sebi nosi toliko plemenitosti, ljubavi, strpljenja i odricanja, jedan je od naljepših puteva kojim jedan čovjek može ići.
Svako od nas, kroz čitav život, nosi uspomene na ljude koji su nas podučavali, ugrađivali u nas znanje, a prije svega naučili onu najvažniju lekciju kako postati dobar i plemenit čovjek.
Čak i kad postanemo učitelji, mi ostajemo učenici cijeloga života i baš zbog toga ostajemo zapisani u najljepšem dnevniku, dnevniku djetinjstva, a rijetki ljudi imaju priliku da postanu dio jedne takve ispisane stranice…
Stoga, budite ponosni što ste danas ovdje i što svi u svojim srcima, i na svojim licima, donosite najljepšu i najveću životnu priču dnevnika kojem ni jedno vrijeme ne može ništa.
Danas vam se želimo zahvaliti na dugogodišnjem radu s mladim ljudima, na nesebičnom trudu da svako dijete pronađe svoje mjesto pod suncem, a vjerujemo, mnogi su upravo zahvaljući vama pronašli puteve koji su im bili nedostižni, sakriveni i daleki.
Od srca vam čestitamo na zasluženoj penziji.